Over deze blog

Een blog krijgt telkens het recentste bericht bovenaan. Als je dus van het begin af aan wil lezen moet je met het onderste bericht op pagina 1 beginnen. Er staan in deze blog telkens tien berichten per pagina.

donderdag 22 augustus 2013

Technisch probleem.

Tja inderdaad, een serieus technisch probleem! De tablet laat het afweten. En ik had absoluut willen vertellen over de boost die Amber me gaf. Ook over de ongekende hoogten die we vandaag bereikten, of over een voorlopig adieu aan de collega-pelgrims, tot morgenavond in Limoges! Ook het in-trieste verhaal van de marmot en de das zal niet tot bij jullie geraken deze avond. En dat allemaal door de tablet. We zaten deze namiddag lekker te niksen aan de oever van een meertje en toen dacht ik om al een aanzet te geven voor de blog. Ik had al een vijftiental regeltjes en toen werd alles ineens onmogelijk. We zijn dan maar opgestapt in de hoop dat het vanzelf zou overgaan. Maar niets van dat alles dus. Ik kan er geen letter meer mee typen. Hij weigert ook foto's van het fototoestel op te slaan. Hoe kan ik dan in 's hemels naam nog bloggen???
Enfin, "Il n' y a pas de problèmes, il n'y a que des solutions...", weet je nog wel. Mijn GSM kan ook bloggen, maar foto's toevoegen is nog andere koek! En mijn dikke vingers vormen ook geen voordeel...
Nu, in elk geval kan ik jullie op de hoogte brengen van de troubles. En dat is ook al wat!
Tot betere blogtijden!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Beste Mieke en Pieter

Dankjewel om ondanks de tabletproblems toch nog een verhaal op de blog te plaatsen-zo is die bloghonger toch gestild vandaag ;-) en weten we dat alles OK is met jullie-wat het allerbelangrijkste is!

zon en regengroet uit Kortrijk
isa

snir shemesh zei

Ziezo weer even alles bijgelezen van jullie avonturen deze week. wat stom dat de tablet het laat afweten maar misschien doet een dagje rust hem wel eens goed ;-)
Het blijft facinerend om te volgen en sommige van jullie gedachten kronkels te weten...
Hopelijk helpen de pillen die de dokter voorschreef en heb je terug heerlijke nachten en voel je je een stuk beter hierdoor!
Verzorg jullie, we denken aan jullie , ons kaarskes branden ( bijna ) altijd...
Dikke zoenen Miek en Snir