Over deze blog

Een blog krijgt telkens het recentste bericht bovenaan. Als je dus van het begin af aan wil lezen moet je met het onderste bericht op pagina 1 beginnen. Er staan in deze blog telkens tien berichten per pagina.

woensdag 31 juli 2013

Record

Vandaag hebben we de langste wandeling van ons leven gemaakt. 36 kilometer ver... Meteen ook de langste van deze onderneming. Vooral de namiddag was lastig, want in de zon en weerom met hoge temperaturen. De energie is bijna helemaal op en de nachtrust moet soelaas brengen en vooral nieuwe energie voor morgen, want dan hebben we weer een behoorlijke weg te gaan. We zijn gelogeerd in de gîte d'accueil van het stadje La Charité-sur-Loire, een mooi stadje overigens. Dit betekent dat het eerste wapenfeit voor morgen het oversteken van de Loire wordt. Ik laat je verder meegenieten van een aantal 'ontmoetingen' van vandaag: een slak, een tuin, een bron en een gîte.
Slaapwel!
Met een knipoog naar de collega-koorleden ... alleen de vuilnisbaaaaaak ontbreekt
Hoe je van een moestuin een kunstwerk kunt maken!
De 'Fontaine de la Vache', waar Saint-Louis (koning Louis IX van Frankrijk) ooit nog recht gesproken zou hebben. Dat we dát nog mogen meemaken. Voor mij in elk geval een heel welkome verfrissing!
Eenvoudige avondmaal in de stadsgîte. We slapen er in het gezelschap van drie Franse jongedames en een Brusselse jongedame :-), allemaal onderweg naar Compostella. Er zijn ergere dingen in het leven!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Félicitations avec votre 36 km!!! zouden de Fransen zeggen...

Op naar een volgende etappe!

Bon courage!

gr,
isa

Anoniem zei

Félicitations avec votre 36 km!!! zouden de Fransen zeggen...

Op naar een volgende etappe!

Bon courage!

gr,
isa

Mrs. Mengelmoes zei

Ik volg jullie berichten en mooie foto´s met plezier en ben blij dat het allemaal goed gaat. Groet Rose.